Γενική Συνέλευση και Εκλογές νέου Δ.Σ

Καλούνται τα μέλη της Εταιρίας Προληπτικής Οδοντιατρικής Ελλάδας (Ε.Π.Ο.Ε.)  σε γενική Συνέλευση με θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

Οικονομικός Ισολογισμός – Απολογισμός του έτους (από τον Ταμία του Συλλόγου)

  1. Έγκριση του Απολογισμού (από την Εξελεγκτική Επιτροπή)
  2. Απολογισμός των Πεπραγμένων  (από την Πρόεδρο του Συλλόγου)
  3. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου
  4. Εκλογή νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής  

Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012  και ώρα 10:00πμ στα γραφεία της ΕΠΟΕ που βρίσκονται στο πνευματικό κέντρο του Ι.Ν. του Αγίου Αθανασίου, Μόδη 3 (πάροδος Σωκράτους). Αλλά για λόγους απαρτίας -σύμφωνα και με το Καταστατικό του σωματείου-, ορίζεται η επαναληπτική Γενική Συνέλευση μια εβδομάδα  αργότερα, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.  Συνεπώς,  το πρωί της Κυριακής 19 Φεβρουαρίου 2012 θα πραγματοποιηθούν οι αρχαιρεσίες που θα διαρκέσουν ως τις 14:00μμ.
Τα μέλη της Εταιρίας που θέλουν να θέσουν υποψηφιότητα για το νέο ΔΣ, θα πρέπει μέχρι και την ημέρα των αρχαιρεσιών να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους με σχετική αίτηση. Το ΔΣ  ελέγχει αν τα υποψήφια μέλη έχουν τα τυπικά προσόντα, σύμφωνα με το άρθρο 5 του καταστατικού, ετοιμάζει τον κατάλογο των υποψηφίων και τον γνωστοποιεί στα μέλη κατά την ημέρα των αρχαιρεσιών, κατά την οποία μπορούν να προταθούν και νέες υποψηφιότητες.
Κάθε παριστάμενο μέλος μπορεί να εκπροσωπήσει με εξουσιοδότηση και να ψηφίσει για λογαριασμό μόνο ενός από τα απόντα και έχοντα δικαίωμα ψήφου μέλη της Εταιρίας.


Με τιμή
Τοπίτσογλου Β
Πρόεδρος της Ε.Π.Ο.Ε.

Σχεδιάγραμμα της διεύθυνσης των γραφείων της  ΕΠΟΕ

mapEPOE

Δείτε επίσης...